Cum să te vindeci după ce ai fost înșelată

0
2773
Cum sa-ti revii dupa ce ai fost inselata

Este posibil să vindeci o relație sau să remediați o căsătorie ruptă și să vă reaprindeti flacara vechii iubiri pentru a o face mai bună decât oricând?

Să adresăm câteva întrebări despre cum să tratați infidelitatea și dacă doriți sau nu să luați în considerare încheierea unei relații.

Lăsând o relație in urma nu este întotdeauna cel mai bun lucru pe care trebuie să-l faceți atunci când vă recuperați după o aventura a partenerului, așa că să ne uităm dacă ar trebui să treceți peste sau să alegeți vindecarea pentru a rămâne împreună.

– Vrei să rămâi în relație?

Aceasta este frecvent cea mai evidentă și cea mai dificilă întrebare care necesita răspuns de când a existat infidelitatea în căsătorie sau chiar si intr-o relatie

Va trebui sa inveti sa te intelegi pe tine insusi, dar si pe partenerul tau și sa identifici cum te simți cu adevărat.

Reconstruirea unei relații în timp ce supraviețuiești infidelității va dura mult timp, multă perseverență, multă încredere și, mai mult decat atat, o mare dragoste.

Dacă simti că nu poți aduce cu adevărat aceste caracteristici in discutie, cel mai probabil nu veti putea sa ramaneti impreuna suficient de mult timp pentru a va vindeca ranile.

cum sa te vindeci dupa despartire 2

Ar putea fi mai bine să decideți asupra încetării relației.

– O atenție deosebită este caracterul practic al relației pe termen lung.

În timp ce nimeni nu merita sa fie inselat, dacă partenerul dvs. a fost de fapt întotdeauna devotat și iubitor, si a avut decat un moment de slabiciune o singura data din cauza unor greutati si dificultati in relatia dvs, si mai ales daca vreti sa luptati pentru relatie, atunci ați putea continua relația.

Evident, acest lucru ar depinde de motivul pentru care ba străduiați în relație la momentul înșelării.

Daca era pur si simplu un mic hop in relatia dvs nu e caz de ingrijorare, dar daca certurile si discutiile erau la ordinea zilei si dvs va era din ce in mai greu sa faceti fata relatiei, asta este cu totul altceva.

Sa va dati seama de toate acestea poate fi foarte greu, mai ales atunci când sunteti acaparat de durerea trădării, dar este esențial să încercați să faceți un pas înapoi pentru a vedea lucrurile mai clar.

cum sa te vindeci dupa despartire

Vindecarea durerii de trădare

Anterior am discutat despre cum să salvati o relație chiar și atunci când infidelitatea în căsătorie a avut loc și unde vindecarea este crucială, dar cu timpul poate fi de succes.

Ca sa vedeti lucrurile mai clar atunci cand sunteti in proces de vindecare puteti fi asistați și de un consilier sau un terapeut.

Un terț obiectiv vă poate ajuta și vă poate îndruma prin aceste întrebări și puteți crea răspunsuri oneste.

– O să dureze ceva timp

Nimeni nu trebuie să se aștepte ca poate sa-si repare căsătoria rupta în câteva săptămâni sau chiar câteva luni.

Trebuie să vă permiteți timp pentru a obține o claritate, astfel încât să puteți decide exact ceea ce doriți să faceți.

Adesea, partenerul necredincios va avea ca scop să grăbească lucrurile.

Ei fac acest lucru din câteva motive principale, unu, se simt vinovați și cu cat sunt mai repede liberi cu atat mai repede acest regret va dispărea.

Și apoi, ei știu că, dacă aveți abilitatea de a va gandi o vreme și de a obține claritate, este foarte probabil că veți alege să încheiați relația și este posibil să nu doreasca acest lucru, chiar daca ei sunt cei care au inselat.

Gândiți-vă la unele dintre aceste puncte dacă partenerul dvs. v-a înșelat și doriți să decideți dacă o relație după infidelitate este încă posibilă.

Supraviețuirea unei aventuri poate fi unul dintre lucrurile cele mai dificile și neplăcute prin care veți trece vreodată.

Veți trece prin ea și este esențial să încercați să luați cele mai bune decizii, astfel încât să puteți găsi vindecare, cu sau fără partenerul dvs. în viitor.

Dacă partenerul dvs v-a înșelat și vrei să alegi sa părăsesti o relația sau incerci sa descoperi care este cel mai bun lucru de făcut, gândește-te doar la unele dintre aceste puncte pe care le-am menționat în acest articol.

Este bine să explorați continuarea discuțiilor în legătură cu infidelitatea într-o relație, astfel încât să puteți trece prin acest timp extrem de dificil și dureros.

Pentru vindecare și o viață fericita!

vindecare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here