10 Ingrediente necesare pentru o relatie sanatoasa

0
2658
10 Ingrediente necesare pentru o relatie sanatoasa

Poți să ai o relație sănătoasă fără nici o dispută? Hmmm … în opinia mea, acest lucru este într-adevăr o provocare! Din cate stiu eu, oamenii nu pot exista fără o relație sănătoasă. Deci, cum păstrezi o asemenea relatie? Pentru a face acest lucru, trebuie într-adevăr să stati un pic pe ganduri. Va trebui să jonglez și să am un echilibru între dragoste, răbdare, toleranță, înțelegere, încredere, angajament și respect de sine? Sau trebuie să arunc avertismente în vânt și să spun nonsalant: „Ma dau batut!”

Amintiți-vă, supraviețuirea unei relații depinde de dvs. și de aceste ingrediente esențiale:

 • Onestitate

– Practic, este una dintre cele mai importante aspecte pentru orice relație. Având o sinceritate profundă și iubitoare într-un cuplu, va face sa spuneti tare și clar: „Vei cunoaste intotdeauna adevarul despre mine, indiferent ce se întâmplă!” Este un sentiment care permite unui om să se deschidă celuilalt cu toată onestitatea.

ingrediente esentiale pentru o relatie sanatoasa

 • Iertarea

  – Pur și simplu, cuplurile care nu se pot descurca, se vor rupe! Fără iertare, niciunul dintre cei doi nu este capabil să renunțe la trecut.

 • Comunicare

  – Trebuie să învățăm cum să comunicăm și să mergem prin furtuni. Neînțelegerile sunt parte integrantă a tuturor relațiilor; dar pentru a le lasa deoparte, partenerii trebuie să învețe diferite moduri de comunicare și să se puna in locul celuilalt.

 • Încredere

  – Cu timpul, încrederea se va aprofunda. Dacă ați reușit să aveți încredere unul in celalalt, atunci nu trebuie să aveti parte de suspiciuni și nesiguranță. Sunteți capabili să vorbiti liber știind ca partenerul dvs are incredere in dvs si va iubeste neconditionat.

 • Timp petrecut singuri (Spațiu personal)

  – Ca oameni, trebuie să avem propriul nostru spațiu, ceea ce este perfect sanatos si necesar. Inițial, cuplurile sunt inseparabile, ceea ce reprezintă o normă. În timp, ambele au interese, hobby-uri și scopuri diferite pentru a ajuta la imbunatatirea relatiei.

 • Prietenie

  – Acest lucru este important pentru a susține o relație. Ambii parteneri trebuie să se bazeze unul pe celalalt, ca prieteni adevărați și sinceri – nu numai ca iubiti. Suntem conștienți de faptul că atunci când pasiunea se estompează, realitatea este … că legătura de prietenie ajuta oamenii în orice situație si relatie.

 • Monogamia

  – Fiind unul dintre elementele fondatoare ale tuturor căsătoriilor, nu puteți avea încredere și onestitate – dacă nu există monogamie!

 • Valori similare

  – Atunci când se iau decizii importante în viață, ambii trebuie să fie în unison pentru a fi de acord. Cuplurile fericite sunt acele persoane care învață să se pună de acord asupra problemelor financiare și cum să-și educe copiii (sau cateii 😉 ).

 • Răbdare

  – Dacă aveți răbdare, veți avea, fără îndoială, toleranța de a face față problemelor și imperfectiunilor celuilalt, cu înțelegere. Apoi, veți avea posibilitatea de a-i fi alaturi in vremurile dificile și dure. Relatiile nu se termină pur și simplu din cauza unor probleme. Se destramă deoarece ambele părți au renunțat la încercări – pentru a rezolva aceste probleme!

 • Pasiunea

  – Este un alt ingredient esențial pentru a va susține reciproc în relatia dvs. În timp vremurile trec si inaintati in varsta, pasiunea dintre dvs este inima și sufletul unei relații sănătoase de lungă durată!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here