Totul despre punctul G

0
2312
totul despre punctul G

Punctul G este subiectul cel mai interesant din anatomia sexuala feminina in ultimii ani, si acest interes nu pare sa scada. Este greu sa ne dam seama daca fascinatia pe care o exercita punctul G se datoreaza oamenilor sau industriei care scoate bani din tendintele sexuale. In orice caz, merita sa aveti niste informatii de baza si resurse care sa va ajute sa capatati informatiile de care aveti nevoie.

1. De ce punctul G este un subiect controversat?

Aceasta este o intrebare dificila, iar un raspuns potrivit este greu de dat tocmai pentru ca inca exista discutii asupra punctului G. Medicul dvs de familie va poate da un raspuns, in timp ce un „activist al punctului G” va va da un alt raspuns, iar un cercetator care a studiat anatomia sexuala a femeii va va da un al treilea raspuns.

2. Exista punctul G?

Pentru ca nimeni nu este de acord cu ceea ce inseamna punctul G, discutia asupra existentei acestuia poate fi inutila de vreme ce scepticii pot folosi definitii si criterii diferite. Exista cateva studii publicate in jurnale medicale de renume care sunt relevante in ceea ce priveste existenta punctului G.

3. Ce este punctul G?

Acest punct a fost descoperit de catre medicul german Ernst Grafenberg care l-a descris pentru prima data ca fiind „o zona erogena localizata pe peretele anterior al vaginului de-a lungul uretrei, care se va umfla in timpul stimularii sexuale.”

4. Cum gasesc punctul G?

Aceasta este o intrebare des intalnita atat la cele care poseda un punct G cat si la cei care vor sa stie cum sa-l stimuleze. Una dintre problemele pe care le pot intalni cei care incearca sa localizeze acest punct, este ca se asteapta sa fie un buton magic care, odata apasat, creeaza placeri sexuale incredibile. Din pacate acest lucru se intampla doar in filmele lui Woody Allen.

5. Ce sunt vibratoarele pentru punctul G?

Exista sute de jucarii sexuale special facute si vandute ca fiind vibratoare sau dildo-uri pentru punctul G. Majoritatea jucariilor sexuale care sunt sigure la penetrare si suficient de rigide ca sa nu se indoie in interiorul vaginului atunci cand sunt introduse pot fi folosite pentru stimularea punctului G. Atunci cand apare pe piata o noua jucarie sexuala speciala pentru punctul G oamenii isi imagineaza ca e ca o racheta teleghidata care cauta si statisface de una singura.

6. Carti despre punctul G.

Majoritatea cartilor despre sex care au fost scrise in ultimii 10 ani includ cateva informatii de baza despre punctul G. Daca doriti informatii mai detaliate si sunteti genul caruia ii place sa citeasca despre istoria si politicile sexualitatii, aveti la dispozitie o serie de carti care contin mult mai mult decat cateva informatii despre cum sa gasiti punctul G si cum se simte acesta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here