Ingrijirea pielii pe timp de iarna

0
2226
Ingrijirea pielii pe timp de iarna

Ingrijirea pielii depinde de sezon. Pe timpul verii sunteti ocupate cu protectia solara si auto-bronzante, in vreme ce pe timpul iernii veti fi preocupate de hidratare pentru ca pielea dvs se usuca. Dar de ca se usuca piele pe timplu iernii? Iata de ce: vremea rece distruge stratul de lipide care protejeaza pielea de uscare. Pentru a va pastra pielea hidratata chiar si pe ce mai rece vreme urmati aceste sfaturi.

Ingrijirea pielii pe timp de iarna

 Hidratati, hidratati, hidratati!

Daca nu va veti hidrata pielea pe timpul iernii aceasta se va crapa. Aveti nevoie de un produs hidratant macar odata pe zi, poate chiar de doua ori. Si nu au nevoie doar mainile si picioarele dvs de un plus de ajutor. Iata cele 4 zone principale pe care trebuie sa va concentrati atentia iarna aceasta.

 1. Fata

Cheia este sa stiti ce tip de piele aveti. Daca aveti pielea uscata veti dori sa folositi un produs de curatare hidratant urmat de o crema hidratanta. Pentru pielea foarte uscata exista si produse speciale foarte eficace.

 2. Buzele

buze crapate iarna

Daca va lingeti buzele, nu le veti umezi. Buzele retin mai putina umezeala decat alte parti ale corpului, asa ca ele tind sa se usuce mai rapid. Un simplu balsam pentru buze ajuta, precum si crema de galbenele.

 3. Tot corpul

Cu cat este mai uscata pielea, cu atat mai intensa veti dori sa fie hidratarea. Produsele hidratante se folosesc cel mai bine dupa dus. Frecati pe pielea umeda si lasati 90% din crema sa intre in piele. (Sfat: veti dori sa nu faceti bai lungi si calde in timpul iernii, ele provoaca cele mai multe pagube pielii.)

 4. Mainile si picioarele

Pentru maini, daca tineti o crema de maini la indemana, va veti pastra pielea supla. Puteti incerca sa va aplicati crema pentru picioare inainte de culcare si apoi sa va puneti ciorapi pentru timpul noptii pentru a ajuta picioarele sa nu se usuce.

iarna fericita

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here