Reteta magica care iti va face parul sa creasca foarte repede!

0
2189
Reteta magica care iti va face parul sa creasca foarte repede!

Te-ai tuns iar acum regreti foarte tare? Nicio grija! Poti face acum parul sa creasca mai rapid. In doua luni vei uita de aceasta problema, cu ajutorul unui remediu homemade, usor de preparat.

Din cauza multor factori, parul incepe sa creasca tot mai putin de la luna la luna. Trebuie sa actionezi cat mai rapid ingrijindu-l, alintandu-l, folosind solutii naturale. Iata un remediu excelent care previne caderea parului si care grabeste ritmul de crestere a firului de par.

Ai nevoie de doua linguri de ulei de ricin, un galbenus de ou si de o lingura de miere naturala. Amesteci ingredientele si aplici amestecul la radacina firelor de par si apoi intinde-l pe toata lungimea lor. Acopera capul cu o masca de dus sau cu folie alimentara din plastic si lasa solutia sa actioneze timp de doua pana chiar la trei ore.

Spala-ti apoi parul cu sampon. Repeta acest tratament de doua ori pe saptamana timp de doua luni. Vei observa ca parul creste vazand cu ochii.
  • Uleiul de ricin are puternice proprietati antifungice si antibacteriene, ajutand la tratarea caderii parului. Acidul ricinoleic prezent in uleiul de ricin ajuta la imbunatatirea fluxului sanguin la nivelul radacinilor firului de par, stimulandu-i cresterea parului.
  • Mierea este si ea un antioxidant puternic cu proprietati fungicide si germicide.
  • Galbenusul de ou contine aminoacizi si proteine, reprezentand o sursa nutritiva puternica pentru par. Biotina ce se regaseste in galbenus ajuta la reinnoirea foliculilor de par si a radacinii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here