Iata cum vei scapa instant de raceala si dureri de spate!

Invata totul despre importantul punct "Feng Fu" !

0
2050
Iata cum vei scăpa instant de răceală şi dureri de spate!

S-a făcut o descoperire care poate conduce la îmbunătăţiri considerabile ale sănătăţii organismului, cu un efort minim. Nu numai că funcţionarea sistemului digestiv şi calitatea somnului vor fi îmbunătăţite, ci vei resimţi şi eficacitatea să în ceea ce priveşte durerile, răcelile sau multe alte afecţiuni.

Asa numitul punct “Feng Fu” se gaseste pe gat, sub ceafa iar stimularea lui are efecte uimitoare asupra starii noastre de spirit. Nu trebuie sa-l stimulezi prin nu stiu ce miscari ci pur si simplu trebuie sa iei un cub de gheata si sa-l pui exact in punctul indicat in desenul de mai sus.

Cubul de gheata trebuie sa stea acolo timp de aproximativ 20 de minute. Pentru a-i mentine pozitia, leaga-l cu o esarfa. Daca nu rezisti, mentine-l acolo cat timp suporti pentru inceput, iar dupa cateva practici zilnice, vei observa singur ca 20 de minute vor trece repede.

Aceasta procedura trebuie practicata de 2-3 ori pe zi.

Conform medicinei chinezesti, timpul cand este aplicata procedura este esential. Asadar, totul trebuie sa se faca inainte de mese.

Daca nu ai timp dimineata, urmeaza procedura la pranz si seara, poate in weekend o poti practica si dimineata.

Cand terapia este corect facuta, poate avea urmatoarele efecte pozitive: calitatea imbunatatita a somnului, o stare de spirit mai buna, digestie mai eficienta, vulnerabilitate scazuta la raceli, vulnerabilitate scazuta la dureri musculare, calmarea durerilor de dinti, imbunatatirea circulatiei sangelui, calmarea durerilor de spate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here