Binefacerile autosatisfacerii feminine!

0
2068
Binefacerile autosatisfacerii feminine

Autosatisfacerea feminina nu este un subiect la fel de dezbatut precum cea masculina. Cu toate acestea exista o multime de beneficii pentru sanatate despre care ar trebui sa stii. In plus, este important de stiut ca dorintele si nevoile amoroase ale femeilor sunt la fel de importante precum ale barbatilor. Daca, totusi, te simti putin vinovata in legatura cu asta, iata beneficii ale autosatisfacerii feminine.

PREVINE INFECTIILE CERVICALE

Prevenire infectiile cervicale si elimina disconfortul cauzat de sterilet. In plus ajuta femeile la eliminarea riscurilor de infectii ale tractului urinar. De asemenea, autosatisfacerea regulata poate reduce riscul contractarii unor boli. Multe dintre femeile care sufera din cauza infectiilor tractului urinat au marturisit ca acest obicei le-a ajutat sa scape de dureri si sa elimine bacteriile existente in cervix. Tocmai de aceea, autosatisfacerea feminina este considerata modalitatea organismului de a scapa de bacterii.

INTARESTE MUSCHII VAGINALI

O sesiune de autosatisfacere va creste forta muschilor pelvieni ceea ce inseamna o pregatire excelenta pentru o viitoare nastere, o prevenire a incontinentei urinare de mai tarziu, orgasme multiple, frecvente si mai puternice si o strangere mai puternica a vaginului.

REPREZINTA O MODALITATE EXCELENTA DE A INVATA LUCRURI NOI

Poti invata lucruri noi despre corpul tau datorita autosatisfacerii intrucat te pune in contact cu propriul corp. Este considerata modalitatea perfecta de a explora noi fantezii, de a invata lucruri noi despre corpul si dorintele tale.

AJUTA LA INTARIREA NEVOILOR TALE SEXUALE

Nu toata lumea este norocoasa sa aiba o viata amoroasa grozava si nu toate nevoile unei femei sunt compatibile cu cele ale partenerului. In aceste situatii autosatisfacerea este o solutie excelenta pentru satisfacerea tuturor. Mai mult, in mod surprinzator poate servi ca un ajutor in comunicare si ajuta o persoana sa deschida o discutie intr-o relatie de cuplu in care cineva crede ca lucrurile merg foarte bine fara sa stie ca femeia este nesatisfacuta. Multi specialisti in relatiile de cuplu le sfatuiesc pe femei sa-si lase barbatii sa le priveasca cand se autosatisfac, astfel incat si ei sa invete cum sa le faca fericite.

IMBUNATATESTE STAREA GENERALA DE SANATATE

Exista o multime de studii care stabilesc o legatura directa intre autosatisfacerea feminina si problemele de sanatate. Potrivit rezultatelor autosatifacerea feminina este folositoarea sanatatii inimii si poate ajuta le reducerea riscului de diabet de tip 2.

CRESTE LIBIDOUL

Multe femei au declarat ca autosatisfacerea (singura, nu in timpul partidelor de amor) le-a ajutat sa-si imbunatateasca nivelul libidoului si sa ajute sa se gandeasca mai mult la amor. Actiunea le afecteaza diferit pe femei comparativ cu barbatii, astfel urmasele Evei care au probleme, sunt ajutate prin cresterea dorintei de contact cu partenerii lor.

IMBUNATATESTE CONSTIINTA DE SINE

Unul dintre beneficiile spirituale ale autosatisfacerii feminine poate ajuta femeile pe calea autodescoperii. Este un pas mic insa recunoasterea faptului ca poti iubi si sa ai grija de tine emotional si sexual este esential pentru dezvoltarea constiintei de sine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here