Importanţa mănușilor la copii

0
2521
Importanţa mănușilor la copii

Asigurați-vă că cei mici poartă mănușile corecte de iarnă în acest sezon aspru. In special deoarece lunile reci de iarnă aduc copiilor mai multa voiosie si chef de joaca. Dar nu este întotdeauna distractiv, mai ales atunci când este vorba de protecția copilului dumneavoastră. Aceste articole de îmbrăcăminte nu ar trebui tratate doar ca accesorii deoarece sunt lucruri care vor proteja mâinile copilului împotriva fulgilor de zăpadă umezi și ascuțiți.

Importanţa mănușilor la copii

Tipuri de materiale

Mănușile de iarnă vin în diferite stiluri și modele. De asemenea, mănușile sunt fabricate din diverse materiale, astfel încât este necesar să cunoașteți clima din orașul dvs. Având în vedere condițiile meteorologice vă va ajuta să decideți dacă să investiți in unele cu izolație mai groasă sau mai subțire. Lana care este o fibră naturală este materialul folosit frecvent pentru a face mănuși cu sau fara degete. Acest material este ușor și oferă suficientă căldură mâinilor, dar nu uitați că lâna nu este impermeabilă. Materialele sintetice precum Thinsulate și Gore-tex sunt materialele de care aveți nevoie dacă vreti sa aveti hidroizolare. Deși lâna poate oferi căldură, materialele sintetice resping apa și umiditatea. De fapt depinde de activitățile copilului dvs. și de condiția meteorologică în orasul unde locuiti. Însă mănușile din materiale sintetice sunt deseori cea mai bună alegere pentru utilizarea în aer liber. Dar dacă activitățile familiei apar de obicei în interiorul casei, atunci o pereche de mănuși din lână este foarte utilă.

Tipuri de manusi

Mănușile cu sau doar un deget sunt foarte diferite. Mănușile normale au compartiment pentru degete, în timp ce mănușile fara degete au suficient spațiu pentru a inveli palma mâinilor si degetele. Știind asta, îți vei da seama că mănușile normale vor permite mai multă mișcare. Acestea vor aduce copilului dvs multa aderenta, reducând astfel posibilitățile de accidente în timpul jocului. Doar o sarcină simplă de a întoarce cheia in ușă ar fi dificilă pentru copilul tău dacă sunt folosite mănuși cu un deget. Sunt recomandate să se folosească manusi cu un deget pentru activități care nu necesită mișcări ale mâinilor. În cele din urmă, deși mănușile au compartimente separat pentru fiecare deget, acesta oferă doar o izolare redusă în comparație cu mănușile cu un deget.

Sfaturi

Luati-va copilul cu dumneavostra când faceți cumpărături pentru manusi. Dar dacă nu este posibil, o soluție simplă pentru a găsi dimensiunea potrivită este să trasati mâna copilului pe o hârtie și să luati acest desen când faceți cumpărături. Daca sunteti totusi prea comod si nu vreti sa iesiti la magazine pe frig si zapada, stati in fata calculatorului sau laptopului si faceti-va cumparaturile online. În acest fel, veți avea cea mai bună experiență de cumpărături fără a pierde timp, efort și combustibil. Există comercianți pe internet care vând mănuși de înaltă calitate la prețuri avantajoase.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here